Over ons

Heeft u ook behoefte aan een persoonlijke adviseur die efficiënt met u meedenkt? Of aan één organisatie die al uw IT uit handen neemt?

Cyber Support is een flexibele organisatie met alle disciplines in huis. Wij verkopen APPLE (macOS) en DELL (Linux) hardware, waardoor wij gegarandeerd een gecombineerd hard- en software advies kunnen geven in uw aanschaf. Wij zijn niet gebonden aan één merk of besturingssysteem.

Met twee vestigingen verzorgen wij voor vele bedrijven en instellingen hun gehele IT. Bemiddeling bij aanschaf hard- en software, softwareontwikkeling, installatie, beheer, onderhoud, Service en Support en uiteraard trainingen, Cyber Support verzorgt het gehele traject voor u.

Een onafhankelijk advies of een second opinion met betrekking tot uw IT. Service en support voor Apple en Linux systemen. Server oplossingen voor o.a. Filesharing, Email, FTP en Web. Migratie trajecten, tussen verschillende besturingssystemen of pakketten onderling, Cyber Support inventariseert uw wensen en behoeften en maakt een "Tailer Made" plan van aanpak.

Met vriendelijke groeten,

Het Cyber Support team.

Terug...